Palvelut

Espoonmuuttopalvelu tarjoaa nykyaikaisen muutto- ja kuljetuspalvelun. Asiakas voi tilata muuton tai kuljetuksen nettitilauspalvelustamme yhteydenottolomakkeella, joka on helppoa ja vaivatonta. Muuton tai kuljetuksen pystyy tilaamaan myös normaalisti sähköpostilla tai puhelimella.

Muutto- ja kuljetuspalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta muutto- ja kuljetuspalvelua kilpailukykyisillä hinnoilla sekä vuosien kokemuksella. Kuljetuspalvelujen lisäksi vuokraamme muuttolaatikoita, jotka toimitamme suoraan kotiovelle ja noudamme muuton jälkeen pois.

Muuttokuljetuskalustoa eri tarpeisiin

Kuljetuskalustona meillä on käytössä suuri kuorma-auto sekä tilava pakettiauto. Kaikissa autoissamme on liikenneluvat. Muuttoautomme lähtevät liikenteeseen Lohjalta ja veloituksemme alkaa vasta kotipihastanne. Kaikkiin pääkaupunkiseudun sisällä tapahtuviin muutoihin lisätään tunnin matkalisä.

Muuttoautojen tilavuudet:

Pakettiauto, Fiat Ducato (Kuormatilan mitat, pituus 2,8m, leveys 1,8m, korkeus 1,6m, 8m3) Kuorma-auto suuri, Iveco Eurocargo (kuormatilan koko 50m3)

(Muuttoautoissa vakiona perälautanostin, nokkakärryt, sidontaliinat sekä suojaustarvikkeet herkästi kolhiintuville kalusteille. Mikäli lisäksi tarvitset joitakin muita tarvikkeita, mainitsethan siitä tilatessasi muuttoa.)