Muuttolaatikot

Muutto kannattaa aloittaa hankkimalla kunnolliset muuttolaatikot. Kauttamme voit vuokrata edulliset ja kestävät muuttolaatikot.

Pahviset sekä kevytmuovilaatikot kannattaa unohtaa jo heti kättelyssä, sillä ne eivät suojaa tavaroitasi särkymiseltä. Niiden käsittely on huomattavasti vaikeampaa ja aikaa vievempää kahvojen puuttumisen sekä huonon pinoutuvuutensa ansiosta.

Kauttamme vuokratut muuttolaatikot ovat edullisia, vain 0,15€/kpl/päivä. Voit tilata laatikot suoraan kotiovellesi edulliseen hintaan ja muuton päätyttyä noudamme tyhjät laatikot sovittuna ajankohtana.

Muuttolaatikon edut

Muuttolaatikot on suunniteltu muuttoja varten. Muuttoaika lyhenee huomattavasti käyttämällä kunnollisia muuttolaatikoita. Muuttolaatikot pinoutuvat tyhjinä sisäkkäin, jolloin ne eivät vie lattiatilaa säilytyksen aikana. Täydet muuttolaatikot on hyvä pinota päällekäin 4-5 kpl pinoiksi, jolloin ne ovat kätevä siirtää nokkakärreillä suoraan muuttoautoon. Espoonmuuttopalvelun muuttolaatikot ovat ekologisia kierrätysmuovista valmistettuja muuttolaatikoita.

Oikea määrä laatikoita

Muuttolaatikoita varataan tarvittava määrä asuntosi koon ja tavaramäärän mukaan. Yksiö 10-20 kpl, kaksio 30-50 kpl, kolmio- ja neliöasunnot 50-80 kpl. Omakotitaloihin on hyvä varata keskimäärin 80-120 laatikkoa. Myös tietynlaisena nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko per 1 asuin-neliö.