Palvelut

Espoonmuuttopalvelu tarjoaa nykyaikaisen muutto- ja kuljetuspalvelun. Asiakas voi tilata muuton tai kuljetuksen nettitilauspalvelustamme yhteydenottolomakkeella, joka on helppoa ja vaivatonta. Muuton tai kuljetuksen pystyy tilaamaan myös normaalisti sähköpostilla tai puhelimella. Palveluhinnastostamme voitte tarkistaa haluamanne palvelun hinnan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta muutto- ja kuljetuspalvelua kilpailukykyisillä hinnoilla sekä vuosien kokemuksella. Kuljetuspalvelujen lisäksi vuokraamme muuttolaatikoita, jotka toimitamme suoraan kotiovelle ja noudamme muuton jälkeen pois.

Kuljetuskalustona meillä on käytössä suuri kuorma-auto sekä tilava pakettiauto. Kaikissa autoissamme on liikenneluvat. Muuttoautomme lähtevät liikenteeseen Lohjalta ja veloituksemme alkaa vasta kotipihastanne. Kaikkiin pääkaupunkiseudun sisällä tapahtuviin muutoihin lisätään tunnin matkalisä. Muuttoautojen tilavuudet:

Pakettiauto, Fiat Ducato (Kuormatilan mitat, pituus 2,8m, leveys 1,8m, korkeus 1,6m, 8m3) Kuorma-auto suuri, Iveco Eurocargo (kuormatilan koko 50m3)

(Muuttoautoissa vakiona perälautanostin, nokkakärryt, sidontaliinat sekä suojaustarvikkeet herkästi kolhiintuville kalusteille. Mikäli lisäksi tarvitset joitakin muita tarvikkeita, mainitsethan siitä tilatessasi muuttoa.)

EuroCargo

Pyydä hinta-arvio tai urakkatarjous

Pyydä alustava hinta-arvio

Voit olla yhteyksissä myös seuraavin tavoin